Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Nitro PDF Reader 1.4 (32-bit).Προβάλετε, δημιουργήστε και σχολιάστε σε PDF αρχεία δωρεάν .

Ο κύριος λόγος για την επιτυχία του PDF τύπου αρχείων είναι πως επιτρέπει να δείτε τα έγγραφά σας ακριβώς όπως τα δημιουργήσατε χωρίς να χρειάζεται άλλη εφαρμογή. Δεν έχει σημασία εάν γράψατε ένα έγγραφο στο Word, μαζί με λογιστικό φύλλο, και γραφικά, αφού η εξαγωγή σε PDF σημαίνει πως μπορείτε να το προβάλετε και να το εκτυπώσετε με την βοήθεια δωρεάν λογισμικού.
Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Adobe Reader για να διαβάσουν PDF αρχεία, και είναι χαρούμενοι με αυτό, ανεξάρτητα από το γεγονός πως ελάχιστα άλλαξε από όταν πρωτοεμφανίστηκε. Για καιρό, η Adobe είχε όλη την αγορά, αλλά πρόσφατα εμφανίστηκαν εναλλακτικές επιλογές, που έκοψαν κομμάτια της αγοράς.

Το Nitro PDF Reader είναι μια πρόσφατη ακόμα επιλογή για τον τίτλο του Adobe Reader αναγνώστη, και έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για αυτό τον σκοπό αυτό: την δυνατότητα να δημιουργήσετε PDF χωρίς να αγοράσετε ένα λογισμικό δημιουργίας PDF. Μπορείτε είτε να μετατρέψετε κατευθείαν έναν από τους 300 υποστηριζόμενους τύπους (συμπεριλαμβανομένου HTML, Microsoft Office, και απλό κείμενο) ή να εκτυπώσετε ένα έγγραφο χρησιμοποιώντας τον εικονικό εκτυπωτή, από μια μη υποστηριζόμενη εφαρμογή.

Και δεν τελείωσε ακόμα. Εκτός από αυτές τις δυνατότητες που βλέπετε στην τελευταία έκδοση του Adobe Reader, όπως την δυνατότητα να επισημάνετε, να προσθέτετε γραφικές σημειώσεις και να σχολιάζετε PDF έγγραφα, μπορείτε να εξάγετε κείμενο και εικόνες. Υπάρχει και ένα εργαλείο σφραγίδας με το οποίο μπορείτε να βάλετε την υπογραφή σας στις φόρμες, επιτρέποντάς σας να το στείλετε ηλεκτρονικά.
Εκτός από όλες αυτές τις δυνατότητες, το πρόγραμμα είναι απλό χάρις στο περιβάλλον με τις λωρίδες που έχει, διασφαλίζοντας πως όλα τα βασικά χαρακτηριστικά είναι προσβάσιμα με ένα πάτημα του κουμπιού. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως είναι βαρύ σε υπολογιστικές απαιτήσεις, που θα είναι πρόβλημα για χαμηλών προδιαγραφών υπολογιστές.

Λήψη της εφαρμογής εδω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: