Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Glogster- Διαδραστική αφίσα.

  

 



 http://www.glogster.com/

 Ενας θαυμάσιος τρόπος για τους μαθητές να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να  το χρησιμοποιήσουν σε όλη την διδακτέα ύλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έκθεση ,την ιστορία, τα μαθηματικά, , κοινωνικές μελέτες, τέχνες, γλώσσα, την ποίηση, - σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε.

Οι μαθητές μπορούν να ανεβάσουν podcasts που δημιουργούν . Η ιστοσελίδα διαχειρίζεται επίσης προσθήκες βίντεο.


Το Glogster είναι ένα εργαλείο Web 2.0 που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές αφίσες συνδυάζοντας ενσωματωμένο κείμενο, βίντεοκαι μουσική. Το Glogster μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, ως εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές παρουσιάσεις αφίσας .
  Οι χρήστες μπορούν να το βρουν δύσκολο στην πλοήγηση. Εξοικειωθείτε με το Glogster πριν από την παρουσίασή του στους μαθητές . Το σύντομο βίντεο Tutorial Glogster παρέχει λεπτομέρειες και δίνει βήμα-προς-βήμα την εισαγωγή στο Glogster EDUΣυμβουλές για τη χρήση  υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Glogster EDU.
  Εγγραφή για την έκδοση της εκπαίδευσης Glogster  γίνεται στο Glogster EDU. Αφού λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 200 ​​λογαριασμούς .
  Υπάρχουν παραδείγματα προεπισκόπησης του glogs από Glogpedia, μια συλλογή με τα καλύτερα διαθέσιμα Glogs στο Glogster EDU.
Είναι ενδιαφέρουσα η σημασία της επιλογής των κατάλληλων χαρακτηριστικών,  η οργάνωση στοιχείων με τον αναγνώστη  καθώς και η ανάπτυξη ιδεών με πολλαπλούς τρόπους.Οι μαθητές  συμμετέχουν στην εκμάθηση επιλέγουν θέματα απο  ιστοσελίδες, έντυπο υλικό, βίντεο, μουσική  ερευνούν τα θέματά τους, και μοιράζονται τις γνώσεις τους χρησιμοποιώντας παρόμοια μέσα.


βίντεο οδηγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: