Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

YouTube για σχολεία.

Εμπνεύστε τους μαθητές σας και κάντε την εκπαίδευσή τους πιο συναρπαστική με τη βοήθεια των βίντεο!

Το YouTube για σχολεία παρέχει στα σχολεία πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο από το YouTube EDU. Αυτά τα βίντεο προέρχονται από γνωστούς οργανισμούς όπως το Stanford, το PBS και το TED, καθώς και από ανερχόμενους συνεργάτες YouTube με εκατομμύρια προβολές, όπως είναι οι Khan Academy, Steve Spangler Science και Numberphile.


Κατάλληλο για το σχολικό περιβάλλον

 

Οι διαχειριστές και οι δάσκαλοι των σχολείων έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε βίντεο, αλλά οι μαθητές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν σύνδεση και μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο βίντεο από το YouTube EDU και βίντεο τα οποία έχουν προστεθεί από το σχολείο τους. Όλα τα σχόλια και τα σχετικά βίντεο είναι απενεργοποιημένα και η αναζήτηση περιορίζεται στα βίντεο του YouTube EDU.


Δυνατότητα προσαρμογής

 

 

 

Μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο στο σχολείο σας. Τα σχολεία έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του YouTube EDU, αλλά οι δάσκαλοι και οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργήσουν επίσης λίστες αναπαραγωγής με τα βίντεο που μπορούν να προβληθούν μόνο στο δίκτυο του σχολείου τους.


Κατάλληλο για δασκάλους

 

 

Η διεύθυνση YouTube.com/Teachers προσφέρει εκατοντάδες λίστες αναπαραγωγής με βίντεο που ευθυγραμμίζονται με τα διαδεδομένα εκπαιδευτικά πρότυπα, οργανωμένα κατά θέμα και βαθμίδα. Αυτές οι λίστες αναπαραγωγής δημιουργήθηκαν από δασκάλους για δασκάλους, ώστε να ασχολείστε περισσότερο με τη διδασκαλία και να μην ξοδεύετε χρόνο σε αναζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: