Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Καλοκαίρι θα είναι, ξέγνοιαστο δεν το βλέπω!!

Με όσα συμβαίνουν στο χώρο μας  διστάζω να δώσω την κλασσική ευχή ''καλό καλοκαίρι'' . Παρόλα αυτά με την ελπίδα να ανασυνταχθώ και να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου έκανα το ταξιδάκι μου, μετά της θυγατρός μου στη Ναύπακτο, επισκεπτόμενη  την αγαπημένη μου συνάδελφο Ειρήνη και στην Πάτρα τον αξιόλογο επίσης συνάδελφο Νέμη.
Το δίδαγμα της φετινής χρονιάς είναι οτι οι συνεργασίες μάς τονώνουν αλλά και μάς εμψυχώνουν, καθώς οι καιροί είναι χαλεποί και ού μενετοί.
Το διασχολικό μας πρόγραμμα με το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου έληξε με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με την υπόσχεση να συνεχίσουμε με νέα θέματα.
Πολλές ευχαριστίες στην αγαπημένη μου και δραστήρια συνάδελφο  Ειρήνη Κουφού που είχε την επιμέλεια όλης της δράσης στη Ναύπακτο και φυσικά σε όλη την ομάδα και τους μαθητές μας. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στην υπέροχη Ναύπακτο, όπου  γοητεύτηκα απο τους ανθρώπους αλλά και απο τις ομορφιές  της πόλης.
Οι σχολικές συνεργασίες, τελικά, αφήνουν καρπούς και αποτυπώματα ψυχής ….δοκιμάστε το, ενδείκνυται στις μέρες μας προς ίασιν πολλών κακών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: